BARBARA KOLAR

'Split je renesansa moje i Duškove veze'

05.07.2015 u 11:50

Bionic
Reading

Iako posljednjih dana grad pod Marjanom noću griju velike temperature, Barbari Kolar kao pravoj televizijskoj profesionalki nije bio nikakav problem iza ponoći odraditi probu za večerašnji 55. Splitski festival

Publiku na Prokurativama i ispred malih ekrana HTV-a pozdravit će s kolegom Duškom Ćurlićem. 'Nismo dugo zajedno radili, tako da je ovo renesansa naše voditeljske veze', našalila se Barbara koju ćemo večeras gledati u haljini modne kuće Estare Culto.

Ovo ljeto joj je radno jer slušatelje radija Antene svakog jutra pozdravlja u 11 sati, no unatoč tome naći će tjedan dana da se uputi u morske krajeve. 'Super mi je nova šihta na radiju. Trebalo mi je nekoliko mjeseci da se energetski naviknem budući da sam godinama ustajala u zoru jer mi je smjena počinjala od šest', kaže voditeljica.

Ove jeseni trebala bi se ponovno vratiti na male ekrane u udarni termin subotom i popularni show 'Ples sa zvijezdama'. 'Pričalo se da emisija ide, pa da ne ide. Još se ne zna. Ako budem na ekranu u osam onda ide, ako ne budem onda ne ide. Baš sam ovih dana slučajno naletjela na reprizu emisije 'Gušti su, gušti' koja se snimala prije dvanaest godina. Sad imam materijalni dokaz da sam bila mlađa', smije se Barbara.

A dok ona radi, njenu kujicu Lolu čuvaju roditelji. 'Uzeli su je još u četvrtak i odveli kod sebe na vikendicu. Jedva su dočekali alibi da mi je uzmu', kazala nam je dobro raspoložena voditeljica.