ZGODAN PAR

Prvo zajedničko poziranje Zrinke Cvitešić i Nike Kranjčara

03.07.2015 u 11:00

  • +9

Otvorena izložba Nan Hoover – Sandro Đukić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Juraj Vuglač

Bionic
Reading

Gotovo dvije godine par uspješno izbjegava bliceve fotorepotera a sinoć su na otvorenju izložbe Nan Hoover i Sandra Đukića prvi put spremno pozirali – kao par!

U zagrebačkoj galeriji Kranjčar sinoć se pojavila jedna od ponajboljih hrvatskih glumica s britanskom adresom Zrinka Cvitešić. Uz nju je sve vrijeme stajao i Niko Kranjčar, zgodan nogometaš koji je osvojio Zrinkino srce prije nešto manje od dvije godine. Naime, kad je Zrinka primila najprestižniju britansku kazališnu nagradu Laurence Olivier, za ulogu u mjuziklu 'Once', otkriveno je da je ludo zaljubljena u tadašnjeg igrača nogometnog kluba QPR, koji je – naravno, zaobišao crveni tepih, ali joj se pridružio na zabavi poslije dodjele.

Nije da Niko i Zrinka skrivaju svoju ljubav, ali nisu bili spremni za formalni izlazak u javnost niti su od onih parova koji će se namjerno šetati po špici u nadi da će njihovu šetnju zabilježiti fotoreporteri. Njih se, naime, moglo vidjeti tek na zagrebačkoj zračnoj luci Pleso pri dolasku ili odlasku iz Zagreba.

Oboje su tada iza sebe imali relativno svježe emotivne krahove, a ljubav im se očito dogodila kad su je najmanje očekivali – nakon što je ona prekinula šestogodišnju vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on se razišao od supruge Simone, s kojom ima petogodišnju kćer Loree.

Zrinka i Niko svoj godišnji odmor proveli su u Italiji, iz koje su izravno stigli u Zagreb, na otvorenje izložbe u galeriji čija je vlasnica Nikina mama Elvira.

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar snimljeni prije godinu dana na Plesu