BRAČNA SREĆA

Evo kako Antonija Blaće uživa na medenom mjesecu!

02.07.2015 u 11:20

Bionic
Reading

Televizijska i radijska voditeljica koju obožavaju sve generacije, prije tjedan dana udala se za vaterpolista Hrvoja Brlečića. Svoju ljubav okrunili su u crkvi Svetog Marka na zagrebačkom Gornjem gradu, a za medeni mjesec odlučili su otići na odmor u Istru

'Uživamo i prekrasno nam je. Još smo malo pod dojmom svega! Redom zovemo drage ljude, zahvaljujemo i pretresamo dojmove i detalje sa svadbe! Evo, sutra nam je sedam dana u braku, razmišljamo opet napraviti feštu', rekla nam je nasmijana Antonija Blaće.

Omiljena televizijska voditeljica, koja nikad nije izgledala bolje, nakon vjenčanja u zagrebačkoj crkvi Svetog Marka sa suprugom se uputila prema Istri gdje su uživali nekoliko dana.

Vaterpolist Hrvoje Brlečić nije mogao odoljeti a da se ne prepusti čarima bazena u kojem se osjeća kao kod kuće. Za to vrijeme njegova Tonka ga je fotografirala, a u jednom trenutku pao je i neizbježni selfie.

Povratkom u metropolu novopečeni supružnici vratili su se svojim obvezama, no kako je ljeto tek počelo, uskoro će se opet uputiti prema morskim krajevima i ukrasti malo vremena samo za sebe.