JEDNOSTAVAN RECEPT

Sanja Doležal otkrila kako je uspjela drastično smršavjeti

02.07.2015 u 14:42

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Sanja Doležal, u posljednje vrijeme izgleda bolje nego ikada. Otkad je smršavjela, sve češće nosi uske odjevne kombinacije i visoke potpetice

'Nemam poseban recept za dijetu. Jednostavno manje jedem. Izbacila sam ugljikohidrate i pojačala fizičku aktivnost. Više bicikliram i igram badminton', kaže Sanja Doležal koja ovih dana izgleda bolje nego ikada. Nedavno se pohvalila da je u dva i pol mjeseca skinula čak 10 kilograma. Kad se tome pridodaju košare pune voća i povrća te druga zdrava hrana, ne iznenađuje što se Sanja odjednom prepolovila.

'Redovito jedem sve obroke, a ako pojedem nešto od ugljikohidrata, onda narednih dana malo pripazim da opet ne pojedem nešto takvo. Recimo, kad se zaželim pizze, pojedem je. Kako nisam bila ljubitelj slatkog, ali ako mi se jede sladoled, pojedem ga', otkrila je. Od kad je smršavjela, sve češće je se u gradu može vidjeti u modnim kreacijama koje ističu istesanu liniju tijela, nosi visoke potpetice, a i frizura joj je mladenačka.

'To su me moje cure s HTV-a tako nagovorile da me ispeglaju, boju ne mijenjam godinama', kaže Sanja. Zadovoljna je i u poslovnom dijelu života.

'Nedavno smo svirali u Morskoj Soboti gdje nas je slušalo 15 tisuća ljudi. Nastupili smo na Sunčanim skalama u Herceg Novom, a sad se spremamo u Makedoniju. Ovo ljeto bit će kombinacija rada i odmora', rekla je Sanja.