NATAŠA JANJIĆ I JOŠKO LOKAS

Umijeće izbjegavanja na vjenčanju Antonije Blaće

01.07.2015 u 12:36

Bionic
Reading

Bivši supružnici Joško Lokas i Nataša Janjić odvojeno su stigli na vjenčanje televizijske voditeljice Antonije Blaće i vaterpolista Hrvoja Brlečića. I dok je producent s velikim buketom cvijeća na svadbu stigao pred crkvu, njegova bivša partnerica pojavila se tek na imanju Marincel gdje je upriličeno vjenčano slavlje

Joško Lokas i Nataša Janjić papire za razvod potpisali su prije godinu dana, a čini se da nekadašnji supružnici i nisu ostali u prijateljskim odnosima.

Na nedavnom vjenčanju Antonije Blaće i Hrvoja Brlečića bivši par došao je odvojeno. Prvi je pred crkvu stigao Joško, dok se Nataša mladencima i njihovim gostima pridružila na slavlju koje se održavalo na luksuznom imanju Marincel.

Te iste večeri glumica je uhvatila i svadbeni buket, o čemu se kasnije pohvalila i na Instagramu, a s obzirom na to da je odnedavno u vezi sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem, koji je nije pratio na vjenčanju prijatelja, možda uskoro i njoj opet zazvone svadbena zvona.


Joško i Nataša u vremenima zajedničke sreće

Lijepa glumica i televizijski voditelj bračne zavjete izmijenili su na Silvestrovo 2012. nakon četverogodišnje veze. Veliki party napravili su u hrvatskom sportskom društvu Sokol, a na zabavu su došle mnoge zvijezde, među kojima je bila i Antonija Blaće sa sadašnjim suprugom.

Nataša i Joško upoznali su se na snimanju serije 'Mamutica' dok je Šibenčanin još bio u braku s novinarkom Ivanom Silom koja je nosila njihovo treće dijete. Nakon što su se vjenčali, pisalo se kako im je brak zapao u ozbiljnu krizu, a Natašino iseljenje iz njihova zajedničkog stana u srpnju prošle godine značilo je definitivni prekid braka.

I dok je Joško trenutno okupiran obvezama oko snimanja druge sezone popularnog showa 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske', Nataša se odmara u Parizu. Navodno u društvu novog dečka.