GLAMUR NA BAČVICAMA

Mirta Šurjak u posuđenoj haljini, Thompson sa suprugom

01.07.2015 u 12:51

Bionic
Reading

Na svečanom otvaranju obnovljenog splitskog hotela Park okupili su se brojni nepoznati i poznati gosti, a najbolje su se zabavljale HTV-ove novinarke Mirta Šurjak i Mila Horvat

'Bila je prevelika gužva, ali je nama bilo sjajno. Svirali su Zorica Kondža, Tedi Spalato te Swingersi koji su nas dobro rasplesali. Malo čudno su nas gledali, jer su uglavnom ostali gosti sjedili', ispričala je HTV-ova novinarka Mirta Šurjak. Zabavljala se u društvu kolegice Mile Horvat te još dviju kolegica. Za tu je prigodu zavirila u mamin ormar.

'Posudila sam romantičnu haljinicu koju je mama kupila u Londonu prije nekoliko godina. Poslušala sam savjet prijateljica koje su mi rekle da bi mi dobro pristajala ženstvenija varijanta, jer da sam inače odjevena kao amazonka', rekla je kroz smijeh.
 
Osim Mirte, na otvorenju obnovljenog splitskog hotela Park bili su i Ante Gotovina, koji je u tom hotelu 1992. godine živio šest mjeseci, Mate Bulić te Marko Perković Thompson koji je izveo suprugu Sandru. Thompson je, doznajemo, puno puta odsjedao u tom hotelu dok još nije bio na splitskoj adresi.


Ante Gotovina je na otvorenje stigao u pratnji obitelji