MIŠLJENJA GLAZBENIKA

Što naše zvijezde kažu o prvoj pjesmi Nine Kraljić?

Bionic
Reading

Poznate glazbenike pitali smo kako im se sviđa debitantski singl pobjednice prve sezone showa 'The Voice', Nine Kraljić, koji je danas službeno objavljen

'Nina je isplivala na površinu jer je bila posebna. Koliko će svojim vokalom i senzibilitetom moći zadiviti slušatelje, treba ostaviti vremenu da pokaže. Čini mi se da je u njezinom prvom singlu vokal malo 'pretanak'. Mislim da su ga tehnički previše potisnuli instrumenti', rekla je pjevačka diva Radojka Šverko nakon što je poslušala Nininu pjesmu.

Giuliano kaže da obožava slušati Ninin vokal.

'Pjesma mi je dobra. Neobična je, ali i lijepa. Nini je pjesma super legla, a njezin glas je vrhunski pa sam i ovog puta uživao u njenoj izvedbi. Publika će naravno biti ta koja će odlučiti hoće li pjesma postati hit, a ja joj od srca želim puno sreće', rekao je pjevač. Smatra da je Nina trebala singl izbaciti odmah nakon showa, dok je još priča 'bila vruća'. Show kao takav po njemu ima smisla za svakoga tko se namjerava dalje baviti glazbom.


Talentirana 23-godišnjakinja iz Lipovljana

'Nina je uvijek naginjala i javno iskazivala ljubav prema filmskoj glazbi. To zvuči stvarno lijepo, filmski i grandiozno. Vjerujem da postoje ljudi koji žele slušati tu vrstu glazbe. Želim joj uspjeh u daljnjoj karijeri i neka samo vjeruje u sebe', poručio je jedan od mentora iz showa Tony Cetinski.

Pjesma je jako lijepa i originalna producentu, aranžeru i skladatelju Branimiru Mihaljeviću

'Produkcijski na visokom nivou, a autorski inovativno. Ako je istina da se iduće godine vraćamo na Eurosong, moj izbor za predstavnika bila bi zasigurno Nina Kraljić s pjesmom ovakvog tipa. Ali svakako bih u budućnosti jednom volio imati u autu i njen CD s obradama odabranih domaćih evergreena u ovakvim aranžmanima', izjavio je Branimir.

Poslušajte kako zvuči Ninin prvi singl 'Zaljuljali smo svijet'!