SRETNO MLADENCI

Udala se Antonija Blaće!

26.06.2015 u 21:57

  • +20

Vjenčanje Antonije Blaće

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić/PIXSELL

Bionic
Reading

Danas je poseban dan za Antoniju Blaće! Omiljena televizijska voditeljica u zagrebačkoj crkvi Svetog Marka na Gornjem gradu udala se za dugogodišnjeg dečka Hrvoja Brlečića, a novopečeni mladenci slavlje nastavljaju na elitnom imanju Marincel

Crkva svetog Marka na zagrebačkom Gornjem gradu u petak poslijepodne bila je premalena za sve prijatelje Antonije Blaće (35) i tri godine mlađeg Hrvoja Brlečića

'Osjećam se čudno i neobično. Još se nisam poljubila sa svima', rekla je Antonija po izlasku iz crkve. Njezin Hrvoje također je izjavio da je sretan i uzbuđen.
 
Netom prije vjenčanja, koje je započelo u 18:30 sati ispred crkve su stigli članovi klape Contra koji su svojim romantičnim pjesmama dočekali mladence. Antonija i Hrvoje nisu mogli suspregnuti emocije ulazeći u crkvu uz taktove Terezine pjesme 'Moja posljednja i prva ljubavi'.

Televizijska voditeljica koju smo donedavno gledali u regionalnom 'X Factoru' i njezin suprug nisu skidali osmijeh s lica nakon što su izašli iz crkve. Hrvoju je na vjenčanju kuma bila dugogodišnja prijateljica Janica Kostelić, a Antoniji također dobra prijateljica Jasmina Vukičević


Antonija i Hrvoje netom prije ulaska u crkvu

'Bilo je jako emotivno i drago mi je da sam svjedok svemu tome. Antonijina vjenčanica je lijepa i baš mi uz nju odgovara', rekla je Janica Kostelić. Dodala je kako joj je iznimna čast što ju je Hrvoje odabrao za kumu na tako važnom događaju za njega.

Šibenčanka je primila mnoštvo čestitki prijatelja i kolega koji su je neprestano obasipali komplimentima na račun vjenčanice eNVy rooma dizajnerskog dvojca Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića.

U crkvi su se okupile mnoge poznate osobe među kojima su bili Luka Nižetić, Marijana Batinić sa suprugom, Petra Nižetić, Joško Lokas, Andrea Andrassy, Hrvoje Klobučar, srpski televizijski voditelj Milan Kalinić i njezini prijatelji iz prve sezone 'Big Brothera' Ana Gotovac i Alen Macinić.

Slavlje se sada nastavlja na zagrebačkom imanju Marincel gdje će, uz bogati meni, goste zabavljati bend Živa Legenda, a  budući da je Antonija tijekom svojih mnogobrojnih emisija na RTL-u i pjevala, ne sumnjamo da će se mikrofona primiti i na vlastitom vjenčanju.

Ona i Hrvoje u vezi su već šest godina, a zaručili su se još 2009. u Beogradu, dok je Antonija vodila regionalni 'Big Brother'. Njegova prosidba bila je jako romantična jer je tijekom vožnje brodom kleknuo pred Tonku s Cartierovim prstenom, dok je iznad vode spušten natpis 'Budi moj jedini porok', a sve to uz sviranje trubača na obližnjem mostu.

Iako su mnogi komentirali da njihova veza zbog Hrvojeve česte udaljenosti radi posla neće uspjeti, to se nije dogodilo, a nekadašnja prva kandidatkinja hrvatskog 'Big Brothera', showa koji joj je otvorio vrata na estradi, svojedobno je izjavila kako joj je Skype, preko kojeg se čuje s Hrvojem, u jednom trenutku postao najbolji prijatelj.


Antonija i Hrvoje nisu mogli suspregnuti suze 


Voditeljica se dovezla u Rolls-Royceu