ESTRADNA 'IGRA PRIJESTOLJA'

Jelena Rozga opet kopira Severinu!

24.06.2015 u 10:21

Bionic
Reading

Tijekom nedavnog finala 'X Factora' Jelena Rozga otpjevala je novu pjesmu 'Kraljica'. Na sebi je imala vrući korzet, nalik onima koje nosi Severina

Nekad su se zajedno družile, a danas su postale prava konkurencija jedna drugoj.

I dok Severina suvereno vlada estradnom scenom na prostoru čitave bivše Jugoslavije, njena kolegica Jelena Rozga još uvijek traži svoje mjesto pod suncem.

Iako joj je nakon odlaska iz Magazina karijera krenula uzlaznom putanjom, a hit 'Bižuterija' donio mnogobrojne gaže, Jeleni Rozgi sve ove godine nije pošlo za rukom da s trona popularnosti skine Severinu.


Severina i Jelena Rozga

A čini se da plavokosa Splićanka priželjkuje upravo takav scenarij, barem ako je suditi po njezinim pjesmama, videospotovima i stylingu koji jako podsjećaju na one njene sugrađanke.

Već se prije pisalo o tome kako scene iz Rozgine pjesme 'Zanemari' podsjećaju na scene iz Severininih spotova za hitove 'Brad Pitt', 'Gade', i 'Haljinica bolje lila'. U tim su spotovima obje nosile gotovo identično seksi rublje, a gotovo isti korzet kakav na svojim nastupima često nosi Severina prošle je nedjelje u finalu 'X Factora' nosila Jelena Rozga. No ruku na srce, istina je da je danas teško biti originalan, ali naše se ljepotice trude.


Zanimljivo je i kako se Jelena svojim pretposljednjim singlom 'Tsunami' okrenula istočnjačkom melosu koji je Seve uvela još 2008. u hitu 'Gas, gas'.

Osim toga, mnogi su zapazili kako Jelena na svojim koncertima pokretima ruku i plesnim koracima uvelike podsjeća na Severinu s kojom je posljednji put zajedno nastupala 2011. na svom velikom solističkom koncertu u splitskoj Spaladium Areni.

Prije toga, 2007. u Umagu otpjevale su 'Sve bi seke ljubile mornare', a što se u međuvremenu dogodilo i zašto su od prijateljica postale ljutite suparnice - znaju samo njih dvije.