NEDA UKRADEN

'Ako je Severinina veza marketinški trik - čestitam!'

19.06.2015 u 14:46

Bionic
Reading

Veza između Severine i petnaest godina mlađeg Igora Kojića top tema je proteklih mjeseci, a u razgovoru za tportal na tu ljubav osvrnula se i Neda Ukraden

Stariju kolegicu splitske pjevačice zatekli smo u Vodicama na CMC festivalu, gdje je s Jasminom Stavrosom otpjevala duet 'Od ponoći'.

U razgovoru s Nedom dotakli smo se i Severine i njezine nove ljubavi.

'Ako uživaju u svojoj sreći, neka im je sa srećom. Ako se radi o marketingu, opet im čestitam. Ne znam o čemu se tu točno radi. Ali što god da je – neka im je sa srećom', rekla nam je Neda koja je prošle godine briljirala u srpskoj inačici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje se prerušila u Beyonce i Rammstein.

'Htjela sam dokazati da generacija kojoj pripadam nije za otpisati. U meni je proradio jedan inat i drago mi je što sam dokazala koliko sam multitalentirana. Vrlo malo sam spavala tada, znala sam dva puta dnevno letjeti avionom i u jednom trenutku pomislila sam da ću kolabirati', kazala nam je pjevačica priznavši da joj unuke obožavaju slušati njezine pjesme, a najviše im se sviđaju legendarna 'Zora je' i 'Oči tvoje govore'.