NOVI IZAZOV

Nevena Rendeli snima svoj prvi dokumentarac

19.06.2015 u 11:35

Bionic
Reading

Voditeljica i urednica na HRT-u Nevena Rendeli snima svoj prvi dokumentarac. Trenutno je u Istri u kojoj nastaju prvi kadrovi, a snimat će i u Austriji

Nevena Rendeli bila je oduševljena kad je čula priču o kojoj snima svoj prvi dokumentarni film. Riječ je, doznajemo, o požrtvovnoj ženi te savladavanju i rušenju psihičkih i fizičkih granica, a snimanje će trajati desetak dana. Voditeljica i urednica radi na dokumentarcu s redateljicom Lanom Zaninović i snimateljem Makom Vejzovićem, s kojima je išla u osnovnu školu i pohađala dramsku grupu.

Neveni, autorici i scenaristici dokumentarca, ne padaju teško ranojutarnja buđenja zbog filmske avanture u koju se upustila prvi put. Duhovito ih je komentirala na svom profilu na Facebooku, napisavši da je budna u zoru, ali ne zbog povratka iz noćnog izlaska.

Zora je #nofilter #drugidansnimanja #svejelakokadsimlad

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on


Nakon snimanja očekuje je emisija 'Šušur' na Hvaru, koju vodi i uređuje s Danielom Despotom a tek nakon toga ide na odmor. Ondje će puniti baterije za polumaraton na Plitvicama te krajem kolovoza za završnu utrku humanitarne akcije PoKRENI.


Nevena je fotke nastale prvog dana snimanja objavila na svom profilu na Instagramu