PRVI PUT NA PISTI

Mlađa kći Tončice Čeljuske postala manekenka!

10.06.2015 u 17:34

Bionic
Reading

U svijet mode ponosno i samouvjereno zakoračila je mlađa kći HRT-ove urednice i voditeljice Tončice Čeljuske, a ona na netom održanom Fashion Weeku nije skrivala oduševljenje svojom Tihanom

Ako je suditi po sinoćnjoj reviji koju je 17-godišnja Tihana Čeljuska nosila prvi put u svome životu - mladoj djevojci smiješi se manekenska karijera.

Kćerka televizijske urednice i voditeljice Tončice cijele večeri dobivala je same komplimente, a i ponosna mama nije se mogla oduprijeti lijepim riječima prijatelja i kolega.

RTL Autor: RTL

'Tihana jako voli modu, a kad ju je Ivana Popović pozvala da bude dio njezine revije, bila je oduševljena. Sa svojih 185 centimetara visoka je djevojka, ima stav, voli različite kombinacije i prava je kreativka. Vidjet ćemo kako će se nastaviti ova njezina avantura. U svakom slučaju, i njoj i meni bilo bi drago da zakorači u svijet mode', rekla nam je Tončica, čija starija kći Anuška radi u Bruxellesu, pa je avanturu mlađe sestre vidjela samo na fotografijama koje je ponosna mama snimila iz prvog reda na reviji.


Tončica s kćerkom Tihanom na ljetovanju u Baškoj Vodi