VEČERA S PORUKOM

Nikad elegantniji Ivica i Janica u novoj ulozi

03.06.2015 u 14:31

Bionic
Reading

Janica i Ivica Kostelić ove su se subote u zagrebačkom restoranu Mano 1 našli u ulozi domaćina projekta Blessfood – Večera s porukom. Sredstva prikupljena na ovoj Večeri s porukom brat i sestra Kostelić donirat će Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu, i to za uređenje kirurške dvorane za hitne operacije

'Ovo je druženje na kojem upoznate puno ljudi od kojih možete puno naučiti. Sretan sam što sam u prilici podržati ovu predivnu ideju. Osim toga, imamo priliku donirati novac onima kojima je uistinu potreban', izjavio je proteklog vikenda Ivica Kostelić kao domaćin projekta Blessfood – Večera s porukom u zagrebačkom restoranu Mano 1. Jednako dobro raspoložena bila je i Janica Kostelić koja je zablistala u jednostavnoj haljini s velikim osmijehom na licu.

'Velika mi je čast biti dio ovog cijelog projekta. Ponosna sam što sam se priključila i mislim da ne postoji bolji način za spojiti ugodno s korisnim. Djeca su ta koja su nezaštićena te smatram da im treba svaka pažnja i moguća pomoć', zaključila je Janica.

Večeru s porukom dolaskom je podržao i premijer Zoran Milanović te brojni prijatelji naših skijaških legenda, među kojima i TV voditeljica Lana Banely, voditelj odjela sporta na HRT-u Bruno Kovačević, predstavnici Hrvatskog skijaškog saveza Vedran Pavlek i Nenad Eror i mnogi drugi.

Janica je za goste odabrala tunu, a Ivica je zaslužan za ostatak menija. Večeru je pratila i zanimljiva projekcija fotografija iz njihovog života – od njihovih dječjih dana do najvećih sportskih uspjeha kojima su ponosno predstavljali našu zemlju na svjetskim i olimpijskim natjecanjima.