NA JAMAJCI S DEČKOM

Alka Vuica: Iako su mi nudili travu, nisam duvala

02.06.2015 u 12:10

Bionic
Reading

Alka Vuica je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' promovirala svoj novi singl 'Hitna pomoć'. Osim o novoj pjesmi, govorila je o svom nedavnom boravku na Jamajci koji je provela sa svojim dugogodišnjim partnerom Zlatkom Arslanagićem

''Hitna pomoć' pravi je ljetni hit, s puno ritma i s romantičnom francuskom harmonikom koja joj daje neki stih 'Lambade'. Pjesmu sam napisala s Amirom Kazićem Leom, a produkciju i aranžman napravio je Neno Čirijak iz grupe Karma. To je ujedno tim s kojim u posljednje vrijeme puno radim pa tako potpisujem tekstove i za novi singl grupe Karma 'Od subote do petka' i Leov novi singl 'Javi se pod hitno!', pohvalila se Alka Vuica. Za pjesmu je ovih dana snimila videospot koji je sama režirala.

U 'Glazbenom showu Dalibora Petka' najavila je izlazak albuma 'Drama Queen' te pričala o svom odmoru na Jamajci: 'Odmarala sam se ondje. Nisam duvala, ali istina je, svi ti nude travu iako to nije moja vrsta zabave. I svugdje svira Bob Marley, kao Oliver kod nas, pa poludiš nakon nekog vremena. Dođe ti da im kažeš - dosta Boba Marleyja, dofurat ću vam Oliverov CD', izjavila je Alka Vuica.

Pogledajte kako je bilo kod Dalibora Petka u emisiji:


Alka je Petku otkrila kako joj je bilo na Jamajci