UNATOČ RAZVODU

'Vlado i ja smo i dalje uspješan tim!'

02.06.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Premda su se lani razveli, Ana Rucner i Vlado Kalember i dalje uspješno glazbeno surađuju. Zajednički su ostvarili suradnju na skladbi koju su snimili povodom 300 godina Sinjske alke, a za koji čelistica ovih dana snima videospot

Ana Rucner producentica je videospota koji se snima povodom 300 godina Sinjske alke. Kad je dogovorila snimanje spota, čelistica je na suradnju odmah pozvala bivšeg supruga koji je producirao glazbu za skladbu za koju se snima spot. Riječ je o miksu nekoliko pjesama s klapama i dijelovima opera.

'Vlado i ja konstantno glazbeno surađujemo i nastavit ćemo i dalje jer smo doista uspješan tim', izjavila je čelistica. Ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno se brinu o sinu Darijanu.

Ana je uživala u sinjskom kraju, a u Sinju su joj se najviše svidjeli ljudi koji su, kaže, jako gostoljubivi i prijateljski raspoloženi.

'Osvojila me njihova srdačnost i spremnost da sudjeluju i pomognu u stvaranju ovog lijepog spota, što je naš zajednički ponos', izjavila je Ana. Na videospotu koji režira i snima Darko Drinovac, osim nje i Vlade, sudjelovali su i sinjski alkari, akademski zbor Ivan Goran Kovačić, Zagrebačka filharmonija, klapa Sinj te KUD Glavice. Spot se snima na vrlo atraktivnim lokacijama u gradu Sinju i okolici.

Neće propustiti slavlje 300. obljetnice Sinjske alke jer će ondje nastupati. 'Jako sam ponosna što sam dio ovog projekta i što ću imati priliku promovirati prekrasan sinjski kraj i kod nas i u inozemstvu', rekla je.

Ovoga će ljeta raditi punom parom.

'Od 18. do 21. lipnja očekuje me moj autorski festival 'Ana u Gradu' koji obilježava već petu godišnjicu i jako sam ponosna na taj projekt. U Dubrovniku ćemo održati pet koncerata, ugostiti vrhunske glazbenike kao što su Oliver Poole, Mario Stefano Pietrodarchi i Luca Lucini, a vrhunac Festivala bit će moj koncert 21. lipnja na Svjetski dan glazbe, kada ću svirati sa svojom majkom, čelisticom, u pet sati ujutro na Srđu i dočekati izlazak sunca', otkrila je.

Iste večeri održat će atraktivan koncert filmske glazbe u kazalištu Marin Držić na kojem će uz nju nastupiti mostarski Simfonijski orkestar.


Ana Rucner uživala je boraveći i snimajući u sinjskom kraju