OTKAČENI ŠEŠIRI

Elizabeta Gojan u manekenskoj ulozi

29.05.2015 u 14:30

Bionic
Reading

Omiljena televizijska novinarka na izložbi svoje dugogodišnje prijateljice i dizajnerice šešira odlično se zabavila, a u dobroj atmosferi našla se i u ulozi manekenke

Ne voli samo Josipa Lisac originalne šešire hrvatske klobučarke s amsterdamskom adresom, Staše Čimbur. Veliku naklonost prema Stašinom radu, koja je nedavno otvorila svoju izložbu u galeriji Kamenita vrata, pokazala je i Elizabeta Gojan. Zbog svoje prijateljice pristala je čak i na fotosession sa šeširima i ukrasima za glavu, a koliko se dobro zabavila u prijateljskom društvu, pokazala je na svom profilu na Facebooku.

'Staša i ja poznajemo se još iz mladenačkih  dana. Vidimo se često kad iz Amsterdama skokne do Zagreba, a jučer, nakon otvaranja izložbe, malo smo si dali oduška. Nisam strastveni ljubitelj šešira, točnije ne nosim ih često, ali Stašini su mi posebni', kaže Elizabeta. Unatoč svim kalvarijama kroz koje je prošla posljednjih mjeseci, još uvijek se, kaže, osjeća  - revolucionarno!


Stašini šeširi su šeširi za uživanje, maštanje i skrivanje pod njima, kaže Elizabeta

Staša Čimbur je svojom kolekcijom šešira, torbi i modnih dodataka pod nazivom 'Generalna proba: Ratatouille' prošle godine otvorila Fashion Week. Hrvatskoj javnosti najviše je poznata zbog duge suradnje s hrvatskom modnom ikonom Josipom Lisac, a njezin brend Stasha Hats poznat je u cijelom svijetu.

...šeširi za uživanje u njima, maštanje i skrivanje pod njima... Staša Čimbur - photo by Renata Svetic - Ria

Posted by Elizabeta Gojan on Thursday, May 28, 2015