JOSIPA LISAC

'Moj Karlo je zavodio i muškarce i žene'

29.05.2015 u 14:58

Bionic
Reading

Pjevačica se često prisjeti najveće ljubavi svog života, prerano preminulog glazbenika Karla Metikoša, bez kojeg joj život nikad ne bi bio isti. U najnovijem postu na Instagramu Josipa je objavila njihovu zajedničku fotografiju napisavši i nekoliko rečenica o Karlu

Da je Karlo Metikoš živ, rock'n' roll pjevač i glazbena diva Josipa Lisac slavili bi 44 godine veze.

Nažalost, sudbina je htjela da Matt Collins, kako je Karlu bilo umjetničko ime, zauvijek zaklopi oči iznenadnom smrću kasne jeseni 1991. u 51. godini.

Njegova Josipa nije dozvolila da joj se u život ušeta neki novi muškarac, jer je onaj najvažniji ostao prisutan u njezinom srcu i nakon smrti, ostavši još vječita inspiracija.

Pjevačica ga se često prisjeti u svojim intervjuima, a jedan status svom je Karlu posvetila i na Instagramu, objavivši njihovu zajedničku fotografiju.

'Pamtim ga po svim ludostima koje je radio i odmah se krenem smijati. Kad bi vidio da nisam dobre volje, odmah bi me krenuo nasmijavati, izvoditi psine, dok god me ne oraspoloži. Bio je izuzetno duhovit. Uvijek je bio u velikom društvu i što bi ljudi više padali od smijeha, on bi postajao sve smješniji. Ludnica totalna. Karlo je bio gospodin, ali je imao primjese fakina. Sve je ljude zaveo. I muškarce i žene', napisala je Josipa.