SRETNA MAMA

Dirljive fotke Mille Jovovich i njezine kćerkice

29.05.2015 u 10:03

Bionic
Reading

Glumica Milla Jovovich s obožavateljima je podijelila svoje najintimnije trenutke. Na društvenim mrežama objavila je fotografije s krštenja dvomjesečne kćerke Dashiel

'Kakva prekrasna svečanost. Bilo je tako mirno i duhovno', napisala je Milla Jovovich nakon krštenja svog drugog djeteta. Glumica i njezin suprug, redatelj Paul W.S. Anderson, koji već imaju sedmogodišnju kćer Ever Gabo Anderson, djevojčici Dashiel dali su krsno ime Daria jer je rođena na dan Sv. Darije prema pravoslavnom kalendaru.

'Krštenje je održano u Ruskoj pravoslavnoj crkvi u Los Angelesu', objasnila je 39-godišnja glumica pored fotografija koje je podijelila na društvenim mrežama. Na ceremoniji je bila samo obitelj. O svojoj trudnoći glumica je svakodnevno pisala na blogu, a fotografije trudničke prehrane i obiteljskih trenutaka objavljivala je na Instagramu.

Milla bi se uskoro trebala vratiti svojim filmskim obavezama jer je očekuje snimanje dva filma, među kojima je šesti i zadnji nastavak serijala 'Resident Evil'.