BORNA RAJIĆ I IVA MAJOLI

Pariški razgovori o tenisu, modi, životu...

01.06.2015 u 12:25

Bionic
Reading

U novom videoklipu Borna Rajić ekskluzivno za tportal u svom je pariškom domu ugostila izbornicu hrvatske teniske reprezentacije Ivu Majoli i popričala s njom o novoj nadi hrvatskog tenisa Donni Vekić, modi na teniskom terenu, svojim sjećanjima na Roland Garros...

Borna Rajić u svom je pariškom domu porazgovarala s Ivom Majoli povodom Grand Slam turnira Roland Garros koji je u tijeku, a na kojem je Iva zabilježila svoj najveći sportski uspjeh osvojivši ga 1997. godine. Iva i Borna dugogodišnje su prijateljice zbog čega je bivša tenisačica i današnja izbornica hrvatske teniske reprezentacije redoviti gost u Borninom pariškom domu za vrijeme trajanja turnira.

'Iva nije samo legenda Rolland Garros koja dolazi tu svake godine odigrati mec u okviru "Legend's eventa" nego i kao trenerica nase mlade tenisačice koja je nova nada hrvatskog tenisa Donne Vekić', napomenula je Borna koja se u svom intervjuu dotakla i ljepote mlade tenisačice opisavši je kao pravu gracioznu ljepoticu među sportašicama, ali i mode na pariškom teniskom terenu.

'Dok na Wimbeldonu još uvijek vrijedi strogo pravilo white policy što se tiče sportske mode na terenu, u Parizu su boje dozvoljene. Mnogo se toga promijenilo od onog vremena kad sam ja tu nastupala, odjeća je tad bila obična, bijela, pamučna i široka, a sad su ti modeli puno uži, moderniji, šareniji i od sintetičkih materijala što tenisačima bolje pristaje uz tijelo. Pariska publika je po tom pitanju na provom mjestu, uz turnir u Rimu, jer poznato je koliko Talijani ulažu u estetiku i modu,' rekla je Iva. Bilo je riječi i o najvećem džentlemenu na teniskim terenima koji oduševljava svojim stavom i pojavom.

'Imam puno dobrih prijatelja među tenisačima, ali nikad nisam imala vezu s nekim od njih', tvrdi Iva dodavši da ljubav dvoje tenisača može biti pozitivna stvar za njihovu karijeru, ali za neke to nije slučaj.

'U teniskom svijetu kad putuješ 11 mjeseci godišnje nije lako imati uspješnu vezu koja će trajati. To je za svaku tenisačicu jako teško bila ona s nekim tko je u istom sportu ili s nekim tko ima posao od devet do pet', smatra Iva Majoli. Dvije prijateljice dotakle su se i promjena koje su se dogodile u tenisu posljednjih godina. Prije je, smatra Iva, bilo više raznovrsnosti, a danas je puno toga u snazi.
'Ne bih rekla da danas u ženskom tenisu ima podmetanja, na terenu je sve fair play jedino što se tenisači puno manje druže medusobno nego mi prije,'zaključila je.

Tenis je imao i danas ima veliku i vaznu ulogu u Ivinom zivotu. "Danas imam Donnu u kojoj vidim veliki talent i vjerujem u njezin uspjeh, a tu je i moja Mia koja mi često kaže kako će jednog dana biti bolja od svoje mame!'

Sljedeću videosnimku Borninih beauty i lifestyle savjeta tportal će ekskluzivno objaviti 12. lipnja. Ako imate pitanja za Bornu Rajić, slobodno joj pišite na njezinu e-mail adresu:bornarajic3@gmail.com. Više o Borni potražite i na instagram.com/bornarajic ibornarajiclifestyle.com.

https://www.youtube.com/watch?v=qtpU0K43AcA