ZAJEDNIČKI IZLAZAK

Što to veže Suzanu Nikolić i guvernera Vujčića?

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica na premijeru novog filma Ivone Juke došla je u društvu guvernera Hrvatske narodne banke Borisa Vujčića, kojeg poznaje dugi niz godina

Što to veže Suzanu Nikolić i Borisa Vujčića? Dugogodišnje prijateljstvo! Zagrebačka glumica i guverner Hrvatske narodne banke viđeni su zajedno na svečanoj premijeri i domjenku filma 'Ti mene nosiš', a dvoje rokera u duši poznaju se još iz mladosti kad su zajedno u Zagrebu pohađali Centar za kulturu u Križanićevoj.

'Boro i ja prijatelji smo još iz srednjoškolskih dana, a s njegovom suprugom Tanjom sam najbolja prijateljica', otkrila nam je 49-godišnja glumica koja je porijeklom iz Županje, ali je srednju školu pohađala u Zagrebu. Poput Suzane i Boris je u mladosti bio roker, išao je na sve koncerte, posebno Psihomodo popa. Bio je vrlo popularan u društvu, volio je tulume i bio jedan od najboljih učenika svoje generacije. I dan danas strastveno ga zanima glazba, posebno rock i jazz, voli biti upućen u muzičke trendove, a ljubitelj je i dobrog filma.

Upravo zbog toga nije htio propustiti premijeru hvaljenog prvog dugometražnog filma Ivone Juke, dok je Suzana došla pružiti podršku svojoj vrlo bliskoj prijateljici Nataši Dorčić.

'Napravljen je impozantan posao. Scenarijem su producentice zajamčile uspjeh i u tome su uspjele. Sjajna je slika, impozantna glazba i vrhunska gluma mojih triju kolegica Nataše Dorčić, Nataše Janjić i Lane Barić. Film je toliko kompleksan da bi se od njega moglo napraviti tri. Empatična sam i emotivna tako da su me takle sve tri priče', rekla je glumica.