PUNA LJUBAVI

Poruka Nine Badrić iz francuskog svetišta Lourdesa

26.05.2015 u 13:55

Bionic
Reading

Nina Badrić vratila se sa sedmodnevnog putovanja Francuskom, a posjetila je i najveće marijansko svetište na svijetu, Lourdes, koje ju je posebno dojmilo

'Kroz život sam spoznala da smo tako mali i nevažni. Da postoji puno veća sila od nas samih i da stalno i iznova moramo zahvaljivati na daru života koji živimo. Zahvalna sam na mnoštvu darova koje sam dobila. Ja sam sretna žena. Svi smo mi isti, bez obzira tko bili i čime se bavili. I kada pobjeđujem i kada gubim, klečim samo pred Bogom i Majkom, i uvijek se zahvaljujem na svemu. I na pobjedama i na porazima. Jer sve mogu u Onom koji me jača', napisala je Nina Badrić, prepuna dojmova nakon posjeta Lourdesu.

Mjesto u podnožju Pirineja, koje se nakon ukazanja Blažene Djevice Marije djevojčici Bernadette Soubirous razvilo u poznato hodočasničko odredište, Nina je posjetila na putovanju Francuskom te je ondje doživjela snažno duhovno nadahnuće.

Svojom dirljivom porukom raznježila je mnoge fanove na društvenim mrežama jer je iskreno progovorila o vjeri i o tome koliko joj ona znači u životu.


Nina je svojim fanovima poslala poruku ljubavi i blagoslova