O FILMU I NOVOJ LJUBAVI

Nataša Janjić: Bilo je teško, ali isplatilo se!

26.05.2015 u 10:04

  • +24

Poznati na premijeri filma 'Ti mene nosiš'

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/Pixsell

Bionic
Reading

Splitskoj glumici na svečanoj premijeri filma 'Ti mene nosiš' Ivone Juke, u kojem ima jednu od glavnih uloga, podršku je dao i novi dečko Marko Kisić. Bilo je to njihovo prvo pojavljivanje u javnosti

Dobri filmovi današnje hrvatske kinematografije mogu se prebrojati na prste jedne ruke, no Nataša Janjić s još nekoliko domaćih glumaca imala je sreću biti dio odličnog novog filma Ivone Juka čija se svečana premijera dogodila sinoć u Muzeju suvremene umjetnosti.

Ništa u tom filmu, ponajmanje snimanje nije prošlo uobičajeno ni bez puno muke, a Nataša ovu ulogu smatra jednom od svojih najzrelijih dosad. Da joj znači puno, pokazao je i dolazak njezinog novog dečka Marka Kisića koji je lijepoj Splićanki sinoć bio najvažnija podrška.

Nataši je partner u filmu naturščik Goran Hajduković, bivši vođa Bad Blue Boysa s kriminalnim dosjeom. Hajduković je u ulozi sitnog dilera koji se želi iskupiti supruzi i djeci za sve učinjene pogreške i vratiti na pravi put itekako vjerodostojan, a ništa lošija nije Nataša kao razočarana supruga koja izlaz od čemerne životne svakodnevice traži u preljubu.


Redateljica Ivona Juka s producentima filma Anitom Jukom i Damirom Markovinom te glavnim glumicama

'Ivona je zahtjevna redateljica i bilo je jako teško na snimanju, ali na kraju smo dobili odličan rezultat. Danas je vrijeme lakih rješenja i instant proizvoda, zato mi je kao glumici ovo bio poseban zadatak za koji je trebalo puno truda i jako sam na njega ponosna. Svi koji smo radili na ovom filmu morali smo imati ogromnu koncentraciju jer smo snimali film o tri vrlo teške životne sudbine, a ne komediju ili pitku životnu pričicu. Ivona zna što hoće, beskompromisna je redateljica koja te stalno vodi i vrlo dobro zna što hoće od glumca.'

O svom partneru u filmu Nataša ima samo riječi hvale.
'Imali smo puno, puno proba prije snimanja pa nije bilo nikakvih problema. Goran je bio profesionalan i odlično pripremljen, nisam s njim imala nikakvih problema. Imao je vrlo tešku ulogu oca s mračnom prošlošću, ali baš se u nju uživio. Jednom riječju, bio je odličan partner', zaključila je Nataša.


Nataša Janjić i Sebastian Cavazza