ROBERT DE NIRO:

'Diplomirali ste – i sad ste naj*bali'

25.05.2015 u 17:13

Bionic
Reading

Slavni glumac Robert De Niro održao je odličan govor na promociji diplomiranih studenata Škole umjetnosti Tisch na Njujorškom sveučilištu

Škola umjetnosti Tisch na Njujorškom sveučilištu često ima dobre govore na promocijama studenata, no čini se kako je Rober De Niro ove godine definitivno osvojio svoju publiku. Slavni glumac započeo je svoj govor malim šokom.

'Dragi studenti, diplomirali ste! I sad ste naj*bali', rekao je De Niro.


Glumac je nastavio govor nabrajanjem diplomiranih studenata raznih drugih smjerova Njujorškog sveučilišta te činjenicom kako njih sigurno čeka zanimanje. Izdvojio je polaznike Škole Tisch koju su završili oni koji žele postati glumci, redatelji i scenaristi jer njih čeka nesigurna budućnost koju su odabrali iz strasti kojoj se jednostavno nisu mogli oduprijeti.

'Otkrili ste talent koji je postao ambicija i prepoznali ste ono što stvarno želite. Kad tako nešto osjetite, ne možete se tome oduprijeti. Morate pokušati. Kad je u pitanju umjetnost, strast bi uvijek morala nadjačati zdrav razum. Da, definitivno ste naj*bali, no to nije loš početak', rekao je Robert De Niro.

De Niro je svoj govor završio anegdotama iz vlastitog života.