OD GLAVE DO PETE

Gdje će se to naši slavni istesati za ljeto i plažu?

21.05.2015 u 16:45

Bionic
Reading

Na predstavljanje noviteta u Wellness centru Murad došli su brojni poznati poput Mile Elegović, Ivane Roščić, Snježane Mehun, miss Hrvatske Antonije Gogić, Nevena Ciganovića, Ronalda Brausa i Baby Dooksa

Ovo proljeće Murad centar nam je predstavio 3D Cellu Lipo, najnoviji aparat za uklanjanje celulita i masnog tkiva koji spaja više tretmana u jedan, a isprobala ga je i aktualna miss Hrvatske Antonija Gogić.

'Odmah nakon tretmana aparatom 3D Cellu Lipo vidjela sam da mi je koža više zategnuta i čvršća. Ovo je idealni tretman za zaglađivanje kože i rješavanje celulita uz redovito vježbanje i pravilnu prehranu', rekla je Antonija

Tretman traje 120 minuta, a uključuje specijalnu vakuum masažu, kriolipolizu ili vakumdijatermiju, magnetoterapiju i crveno led svjetlo, anticelulitnu masažu i limfnu drenažu.

Jedan od noviteta je i karboksiterapija. Ona olakšava prodiranje crvenih krvnih zrnaca kroz najsitnije kapilare i tako povećava dovod kisika. Ubrzanje metabolizma, jačanje cirkulacije, utjecaj na živčani sustav simpatikus - neki su od faktora koji potiču 'ubijanje' masnih stanica i smanjivanje njihove veličine. Karboksiterapija povećava također razvoj novog kolagena, čime smanjuje podočnjake, strije, ožiljke, pomlađuje i zateže kožu te popravlja njen izgled.

Također je predstavljena nova linija poznatog dermatologa dr. Murada: Youth Builder Bodycare, a bazira se na ulju suncokreta. Iz linije Youth Builder na hrvatskom tržištu predstavljen je specijalni glineni čistač za tijelo, serum s peptidima soje i divljeg jama, krema za tijelo za poticanje kolagena i krema za ruke s aminokiselinama te ekstraktom sandalovine.