LJUBAV NA KUŠNJI

Mario Petreković odselio se od djevojke Tene?

21.05.2015 u 14:06

Bionic
Reading

Dok iščekuje snimanje nove sezone emisije 'Tvoje lice zvuči poznato', s uvijek zanimljivim Mariom Petrekovićem popričali smo o novom filmu koji trenutačno snima, snovima koje bi želio da mu se ostvare, nekadašnjem životu u Švedskoj, nekim životnim promjenama i ljubavi s Tenom Hasanefendić o kojoj uvijek zbog njezine želje nerado govori

Govoriti ozbiljno o životnoj svakodnevici i njezinim izazovima s Mariom Petrekovićem ponekad je nemoguće, ali ne i uvijek. Ono što uvijek najozbiljnije shvaća posao je koji radi, a projekata trenutačno ima toliko da ih ne može sve zapamtiti.

'Pedantan sam, ali zaboravan, no to je danas vrlina, nikako mana', u šaljivom će tonu Mario koji je sada zaokupljen snimanjem filma 'ZG80' Igora Šeregija o navijačima Dinama i Crvene zvezde u kojem ima manju ulogu.

'Film je moj san, a ovo je valjda tek početak. Ima me svugdje, ali jedan sitcom, jedna dobra veća filmska uloga bila bi moja stepenica dalje u životu. Ipak, nemam razloga za kukanje jer dok radim ono što me zabavlja, sretan sam. Jednom mi je jedan vrlo ozbiljan čovjek rekao da život ne treba shvatiti nikako drugačije nego ozbiljno, a ja ga upravo tako shvaćam uz pravu dozu humora.'

Ovo mu nije prva filmska uloga. Malo tko zna da je u danskom filmu 'Itsi bitsi' Olea Christiana Madsena glumio talijanskog redatelja.

Jer kad radi, Mario daje sve od sebe, a kreativnosti i novih ideja nikad mu ne ponestaje. Vodi radijsku emisiju na Yammat FM-u, nastupa, glumi, sanja. Kako u poslu tako i u ljubavi.

'U ljubavi se dajem minimalno, o ljubavi ne pričam jer to je riječ koja je postala danas tako izlizana kao i umjetnost. Ne znam pričati ni o jednom ni o drugom. Ono što znam je da se u životu trebaš stalno dokazivati i stvarati sebi prilike. Ja sam ustrajan u tome da ih stvaram i usto se zabavljam', kaže Mario koji se nedavno, kako doznajemo, odselio iz zajedničkog stana u centru grada koji je dijelio sa svojom dugogodišnjom djevojkom Tenom Hasanefendić.

Tajanstvena kćerka vođe Parnog valjka i svestrani komičar u vezi su pet godina, a Hus je o Mariju još nedavno govorio kao o budućem zetu koji sve zabavlja kod kuće kao i na pozornici, a ponekad i zajedno tulumare. Donedavno su bili nerazdvojan par, Tena je pažljivo pratila svaki Mariov nastup iz publike u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato', no šuška se da je ljubavi došao kraj.

'Ja vam cijeli život živim na sto adresa, Bjelovar, Zagreb, Katran... Nemam stalno mjesto stanovanja pa se ne može reći da sam se igdje odselio', tajanstveno će Mario. Na pitanje koliko ima istine da je njegovoj ljubavi s Tenom došao kraj, također ne nudi konkretan odgovor: 'Ne mogu vam ništa konkretno reći jer moja Tena je osoba koja ne voli svoje ime čitati u novinama ni medijski se eksponirati. Zato ću na to odgovoriti šutnjom iz velikog poštovanja prema njoj.'


Ono o čemu uvijek voli govoriti neka su putovanja u nepoznato iz kojih je izvukao pozitivnu životnu lekciju. To je bio i život u Švedskoj sredinom devedesetih.
'Živio sam u Malmöu godinu dana, radio u pizzeriji, naučio raditi odlične pizze, radio i sto drugih poslova, ljubio jednu Šveđanku Lindu, naučio malo švedskog u kojem, zamislite, nema nijedne zločeste psovke. Svidio mi se taj narod jer nije prljav poput Britanaca, ni sterilan poput Nijemaca, nego negdje između. Jedino mi je nedostajalo što se nisam mogao šaliti ni s kim pošteno.'