ONA ZNA UŽIVATI

Nevena Rendeli s bicikla ravno u bazen

18.05.2015 u 16:47

Bionic
Reading

HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli odradila je svoj prvi duatlon - istrčala je tri kilometra i biciklom odvozila sedam kilometara

'Na prvu ti se ne čini puno kad trebaš otrčati dva kilometra, odvoziti sedam kilometara i ponovno otrčati kilometar, ali na temperaturi od 30 stupnjeva nije bilo lako. No sve sam stoički izdržala', rekla je Nevena Rendeli.

HTV-ova voditeljica sudjelovala je na triatlonu Falkensteiner Punta Skala u Petrčanima, a sa sobom je povela i prijateljicu Danijelu koju je nagovorila da bude dio projekta Pokreni.

'Zadnji put smo obje vozile bicikl kad smo bile klinke i bome nam nije bilo lako', smije se Nevena koja će se svojom prijateljicom ići i na druge utrke po Hrvatskoj.

'Očekuju nas polumaraton na Plitvicama te krajem kolovoza trka na Bundeku', kaže voditeljica koja je nakon duatlona zasluženo odmarala na bazenima Falkensteiner Hotela Punta Skale.

'Palo je i prvo ovosezonsko kupanje. Bilo je predivno vrijeme pa smo se i sunčale i uživale. Za kupanje u moru nisam bila tako hrabra', rekla je voditeljica.

Za utrku spremne ?? #falkensteiner #duatlon #zadar #stellaSportadidas #adidashrvatska #pokreni

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on