CHARLIZE THERON

Snimanje filma 'Mad Max' bilo je vraški težak posao!

14.05.2015 u 19:21

Bionic
Reading

I dok publika i kritika u Cannesu s nestrpljenjem iščekuju večerašnju premijeru apokaliptične drame 'Mad Max: Fury Road' već ocijenjenu kao 'briljantnu kreaciju' redatelja Georgea Millera, glavna glumica Charlize Theron jutros je na pressici bila glavna zvijezda koju francuski fotografi nisu ispuštali iz vida. Theron je izjavila da joj je snimanje tog filma bilo najteže dosad, no sve je stoički odradila.

Jedan od filmova u Cannesu čija će premijera biti možda najglamurozniji trenutak festivala je Mad Mad: Fury Road' redatelja Georga Millera. Charlize Theron i novi britanski buntovnik mekog srca Tom Hardy napravili su odličan posao, a Miller je, kaže kritika, genijalac koji je snimio nastavak itekako vrijedan pažnje. No nije sve teklo glatko, ponajmanje za Charlize Theron koja je snimajući film proživjela pravu kalvariju.


Ekipa filma 'Mad Max:Fury Road': George Miller, Charlize Theron, Tom Hardy i Nicholas Hoult

'Nije bilo lako, barem meni. Baš u to vrijeme usvojila sam dijete, Jackson je imao samo tri mjeseca kad su počela snimanja u Namibijskoj pustinji. Noćima nisam oka sklopila jer se budio, preko dana sam zbog uloge bjesomučno vježbala i snimala. Bilo je jako teško!' pojadala se Theron francuskim novinarima. Iako su na setu ona i Hardy bili kao pas i mačka, on mušičav ona pak ne previše tolerantna, rezultat je ipak odličan. Na pressici Theron je imala samo riječi hvale za svoje filmske partnere, mladog britanskog glumca Nicholasa Houlta i Toma Hardyja:

'Nicholas će biti velika zvijezda, a Tom je nevjerojatno talentiran glumac. Izgubiš se potpuno radeći s takvim ljudima, teško je ostati na zemlji.'

O filmu se oglasio i glumac kojeg je 'Mad Max' prije 30 godina bacio u orbitu Mel Gibson. Oduševljeno je dao blagoslov Tomu Hardyju nazvavši ga 'genijalcem', a nije ostao hladnokrvan ni na lik dominantne Furiose koju igra Theron.

https://www.youtube.com/watch?v=YWNWi-ZWL3c