PONOSNA MAMA

Danijela Dvornik o Ellinom dečku i životu u Londonu

07.05.2015 u 11:35

Bionic
Reading

Život u današnjoj Hrvatskoj je apsurdan, smatra Danijela Dvornik, ne krijući koliko joj je drago što je njezina kći Ella svoju sreću pronašla u Londonu, u kojem ju je posjetila prošlog tjedna

Današnjom hrvatskom svakodnevicom teško je ne biti razočaran i ponekad jalan na tuđu sreću negdje gdje je život smisleniji, pravedniji, a time i lakši. Danijela Dvornik dugo se vremena držala zavjeta šutnje kad su u pitanju domaći mediji, no ovaj put u svojoj kolumni koju piše za flash.hr nije odoljela s puno ironije opisati svoju sreću što joj je kći komadić raja pod kapom nebeskom pronašla daleko od Hrvatske, u Londonu.

I zaljubila se u 13 godina starijeg, zrelog muškarca koji joj je otkrio tajne svog zanata, današnjeg marketinga. Lijepo žive, rade, sretni su i pred njima je budućnost, poručuje Danijela između redaka svojeg satiričnog londonskog putopisa. Put u Veliku Britaniju bio joj je rođendanski poklon od njezine jedinice, a konačno je upoznala i majku Ellinog partnera.

'Za rođendan sam od kćeri dobila avionsku kartu do Londona i nazad. S obzirom da sam navršila 48 godina, bilo bi prikladnije da mi je uz kartu poslala i ček s nekoliko tisuća teško zarađenih funti (ima starijeg frajera, i to nekih 13 godina, sram da je bude, koji ima svoju firmu za mobilno oglašavanje pa mu opraštam tu ogromnu razliku u godinama). Mislim - 13 godina razlike??? WTF? Muka mi je, trebala je naći nekog dripca koji nema pojma o životu pa da 'skvota' po Londonu! Još gora sam od nje, ali nećemo sada o meni.

Dočekali su me moja kći, koja se drži za svoje godine, sva sretna što vidi majku, koja izgleda sve bolje i bolje, i njen stariji gospodin, koji je mlađi od mene, ali se ne drži toliko dobro kao ja, jer živjeti u Londonu ostavlja posljedice na čovjeku. Odveli su me u njihov novi apartman, tj. stan, koji je smješten u centru. Ella se trudila danima da počisti stan kako bi ugostila majku 'kraljicu', što joj je prije mog dolaska izazivalo ogroman stres jer očistiti kuću tako da ja budem zadovoljna jednako je kao da ugošćuje kraljevsku obitelj Engleske osobno', našalila se Danijela.

Black dresses and ties, masks, corsets garters and kink... Someone tried to make my Noir Nude... Indifferent wknd )))

A photo posted by Charles Pearce (@charles_pearce) on