NOVI POSLOVNI IZAZOV

Minea: Prihvatila sam vođenje TV showa

06.05.2015 u 14:01

Bionic
Reading

Minea je nakon dvogodišnje diskografske pauze snimila novi singl, a uz pjevanje ćemo je uskoro moći vidjeti u novom poslovnom izazovu

'U posljednje vrijeme najveći mi je gušt igrati društvene igre poput Rizika ili Pictionaryja. To me vrati u djetinjstvo', kaže Minea. Pjevačica slobodno vrijeme najviše voli provoditi s ljudima koje voli, u mirnoj atmosferi.

'Sve više izbjegavam buku, galamu, gužvu. Paše mi neka mirna večerica, odlazak u prirodu. To nema veze s mojim godinama nego mojim potrebama iznutra, to je nešto što me istinski veseli', objasnila je. Iako je od showa 'Tvoje lice zvuči poznato' prošlo već nekoliko mjeseci, Minein intenzitet obaveza ne smanjuje se.

'Taj show mi je otvorio drukčiji pogled publike prema meni. To mi je, uz nastup na Dori 1995., bio najveći životni izazov. Napravio je veliku prekretnicu u mom životu', ističe. Bilo je, kaže, puno ponuda za nastupe vezane uz transformacije iz showa, da pjeva neke tuđe pjesme, bude netko drugi.

'Imala sam svega nekoliko takvih nastupa jer se držim svoje karijere i onoga što jesam', rekla je Minea. Uz promociju singla 'Razonoda' kojim nastupa na predstojećem festivalu CMC, trenutačno snima i novi projekt koji nije vezan uz glazbu.

'Prihvatila sam vođenje jednog TV showa', otkrila je Minea, ali ne i o kakvom je formatu riječ.