TATA ZA POŽELJETI

Slaven Knezović oduševio plesnom partnericom

28.04.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Mostarski glumac Slaven Knezović proteklog vikenda je zaplesao rock'n'roll, pri čemu je imao najbolju plesnu partnericu - kćer Katju

'Šećući se Zrinjevcem čuli smo bend kako praši rock pa smo se moja mala i ja spontano priključili plesačima koji su se razbacali oko bine. Pokazali smo im kako mi to radimo', smije se Slaven Knezović. Glumac se od mnogih obaveza, ističe, najviše voli odmarati uz svoju mezimicu. 

'Zrinjevac je naš dnevni boravak u kojem šećemo, lovimo se, igramo skrivača i ondje najviše volimo boraviti', otkrio je Knezović. S kćeri Katjom i s psom Reom u Zrinjevcu provodi svaki dan.

'Katja je vrlo živa i neuhvatljiva djevojčica pa ako s njom uspijem popiti kavu, dobro je', smije se glumac. Nedavno su proslavili njezin drugi rođendan, otkriva.

'Imali smo dva slavlja. Najprije smo kod nas imali dječji tulum, a onda smo kod bake u Dugom Selu ponovno puhali tortu', kaže glumac, a Katju je dobio u dugogodišnjoj vezi sa zagrebačkom dizajnericom Daliborkom Puž. Dodaje kako malenu trenutačno najviše zanimaju crtići i igranje autićima, a posebno voli plesati. Priznaje i da ju je razmazio.

'Mala me može kupiti jednim pogledom. Mota me oko malog prsta. (smijeh) Tako su i moje sestre motale našeg pokojnog oca oko malog prsta', kaže Slaven.