MANEKENKA I PRODUCENTICA

Anita Dujić otkrila kako joj izgleda život nakon razvoda

27.04.2015 u 13:00

Bionic
Reading

S lijepom manekenkom i producenticom popričali smo o novom poslovnom projektu kojem je posvećena, rodnom Čiovu na kojem puni baterije za nove izazove i razvodu od Ivana Veljače te prijateljstvu koje je ostalo nakon svega

Anita Dujić jedna je od najzaposlenijih hrvatskih manekenki, ali i hrabra mlada žena koja se zna suočiti s problemima koje donosi život. Nakon nedavnog razvoda od Ivana Veljače, s kojim je imala producentsku tvrtku, Anita se posvetila novim poslovima u modelingu i produkciji, a o svom trenutnom ljubavnom statusu skromno kaže da se osjeća 'sasvim dobro'.

'Ivan i ja rastali smo se puno prije nego što se o našem razvodu moglo čitati u medijima. Imali smo vremena pripremiti se za sve, ali ipak nije bilo lako čitati o tome. Ostali smo prijatelji, ali svatko je krenuo svojim putem. Nemamo više zajedničku tvrtku. Trenutno sam zaokupljena produkcijom filma 'The Lake', čiji je producent poznati francuski redatelj Luc Besson. Nadam se da ću imati priliku uskoro ga upoznati', rekla nam je Anita.

Anita je s bivšim suprugom, producentom Ivanom Veljačom nakon dugogodišnje veze bila u braku godinu i pol. Nakon razvoda ostali su dobri prijatelji.

Ono u čemu posljednjih tjedana istinski uživa odlasci su na njezino rodno Čiovo. Šetnje uz more i borovu šumu te druženje s obitelji dođu joj poput meditacije. I dok je u Zagrebu, odlasci u prirodu njezin su najdraži način odmora. A kad je o novoj ljubavi riječ, Anita je zasad odlučila odgovoriti šutnjom. Naime nakon razvoda od Veljače sve su glasnija bila šuškanja o Anitinoj vezi s još jednim Ivanom. Riječ je o poznatom zagrebačkom glumcu Ivanu Hercegu, a na pitanje postoji li između njih neka tajna veza, Anita je ostala bez komentara, ne želeći to ni demantirati ni potvrditi. Objasnila je pristojno kako 'o svom privatnom životu nema namjeru govoriti'.

Ono o čemu je uvijek spremna govoriti su mali beauty rituali, a jednim se jučer pohvalila i na svom profilu na Instagramu. Obožavateljica prirodne kozmetike otkrila je čari maske od kakaa, a kako je nedavno postala zaštitno lice za Johnny Organic, doznala je sve o jestivoj prirodnoj kozmetici.

Nije Nutella, a nije ni ??...nego je @johnny_organic #cacao #organic #cosmetics #freshface #mask

A photo posted by ????⭐️ (@anita.dujic) on