OTKAZANA TURNEJA

Stjepan Hauser: Trpim neizdržive bolove

27.04.2015 u 12:40

Bionic
Reading

Prije tri dana na koncertu u New Yorku Stjepan je ozlijedio vrat zbog čega je poznati hrvatski violončelistički dvojac morao otkazati američku turneju

Nakon nekoliko godina ubrzanog radnog ritma, učestalih putovanja i koncerata diljem svijeta Stjepan Hauser otkrio je na svom profilu na Facebooku kako je takav način života uzeo svoj danak. Naime prije četiri dana tijekom koncerta u New Yorku osjetio je neizdržive bolove u vratu zbog kojih treba strogo mirovati. Zbog ozljede koja nije nimalo bezazlena, otkazana je cjelokupna turneja violončelističkog dvojca 2Cellos.

Ako se bol ne smiri, Stjepana možda očekuje i operacija, a o težini situacije progovorio je na društvenoj mreži i ispričao se američkim obožavateljima:

'Jako mi je žao što sam vas iznevjerio otkazavši preostale nastupe na našoj turneji. Nažalost, trpim velike bolove da bih mogao nastaviti s koncertima. S druge strane ganut sam vašim porukama podrške i željama za što brži oporavak. Imam predivne obožavatelje i samo zbog vas jedva čekam ponovo stati na pozornicu. Obećavam da ću se vratiti brzo jači nego ikad', poručio je Hauser.

Thank You New York!! instagram.com/2cellosofficial

A photo posted by 2CELLOS (@2cellosofficial) on