UPORNA JE

Danijela Martinović otkrila kako održava formu

26.04.2015 u 07:22

Bionic
Reading

Splićanka Danijela Martinović savršen izgled i zavidnu sportsku formu godinama njeguje aktivnim vježbanjem. Fotografiju s vježbanja podijelila je s prijateljima na svom Facebook profilu

'Vrlo sam šarena i nestalna kada je u pitanju trening. Stalno tražim nešto novo i to novo nikako ne smije biti dosadno i jednolično. Trenirala sam aerobik, step aerobik, ashtanga yogu, hatha yogu, pilates, pilates na spravama, rastezala sprave u teretani, a i trčim kad mi dosadi biti u zatvorenom prostoru. Prije godinu dana upoznala sam se s hard body sustavom treninga i stvarno se oduševila', otkrila je Danijela Martinović. Fotografijom kako vježba pohvalila se na svom Facebook profilu.

'Radim sa svojim trenerom Tomislavom Dolušićem sama, ali i u grupi jer volim tu grupnu energiju koja me ponekad povuče kada mi se ne da vježbati. To je divna ekipa koja broji nas pet i već smo svi kao mala obitelj. Puno se smijemo i motiviramo međusobno', rekla je pjevačica. Priznaje da ne može zamisliti život bez treniranja.

'Kod mene je to, a mislim i kod većine ljudi, povezano. Kad nisam najbolje volje, idem se dobro ispuhati na trening i odmah živnem i baš tada krene pozitivan domino efekt, puna sam pozitivne energije, sretna jer sam napravila nešto dobro i pobijedila sebe, zadovoljna svojim odrazom u ogledalu', ističe.

Osim redovitim vježbanjem trenutno je okupirana promocijom svoje nove pjesme 'Dežuraj'.

'Pjesmu je napisao bračni par Huljić a kreirali smo jedan potpuno novi glazbeni pravac naslonivši se svjetski poznati ritam bachata. Snimala sam spot 15 sati i odmah nakon toga krenula na put, a sve to zaista ne bih mogla odraditi da nisam spremna i u kondiciji', rekla je.

Dobro i kvalitetno se hrani ne zato što je čula da je to u modi, već se zaista, kaže, osjeća bolje.

'Dobar glas na daleko se čuje pa sam tako nedavno dobila na probu dodatke prehrani Spring i totalno se oduševila. Trenutno uzimam Spring Omega 3 plus koji pozitivno djeluje ne samo na zdravlje srca i krvnih žila, već ima višestruko djelovanje, ublažava PMS simptome, poboljšava moždane funkcije, jača imunitet te sprječava upalne procese u organizmu', otkrila je.