SPOT OPĆE OPASNOSTI

Doris Pinčić Rogoznica neprepoznatljiva kao slavonska snaša

01.03.2017 u 22:22

Bionic
Reading

Doris Pinčić Rogoznica ponovno glumi u glazbenom videospotu. Ovoga puta u priči Opće opasnosti 'Za svaku tvoju suzu' glumi majku koja umire na porođaju

'S redateljem spota Markom Zeljkovićem Zeljom radila sam već nekoliko puta. Radi fenomenalno, vrlo je talentiran i mislim da njegovo vrijeme tek stiže. Ovo mu je prvi put da je napravio nešto takvo za što su mnogi, kad su vidjeli trailer spota, mislili da je riječ o filmu. Moja uloga nije toliko važna koliko je veliko to sve što su on i njegov tim organizirali – sprovod, događanje u gradu... Jako su se potrudili. Ne znam je li kod nas napravljen tako neki cjelovit spot. Skidam mu kapu do poda', kaže glumica.

U Slavoniji je provela samo jedan dan, ali sa snimanja nosi samo lijepe uspomene. Spot je sniman na lokacijama u Županji - etno parku kod Županje, crkva župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja, konjički centar Županjski kas... Baladu Opće Opasnosti u spotu prati dirljiva priča o muškarcu kojem je majka, koju glumi Doris Pinčić, preminula na porođaju.

'Drago mi je kad me malo prešminkaju. Napravili su mi podočnjake još veće nego što imam (smijeh). Uvijek me našminkavaju, uljepšavaju, a meni je uvijek zanimljivo kad to ode u drugom smjeru jer onda nekako svi više obrate pozornost na izvedbu', kaže Doris.


Glumici se svidjela uloga u novom spotu županjskih rokera

Za dečke iz Opće Opasnosti kaže da su jako simpatični kao i njihova glazba.
'Fora mi je da su se opet okupili. Sviđa mi se to što imaju 40-ak, a i dalje žive rokenrol kao da imaju 20 godina, kao da su tek na početku', rekla je Doris koja se već pojavila u nekoliko glazbenih videospotova.

'Zvali su me više puta za razne spotove, a radila sam spotove koje je samo Zelja snimao. On samo kaže trebam te i ja uopće ne pitam kamo idemo ni što ćemo snimati', rekla je. Trenutačno obavlja svoje dnevne obaveze – radio, televizija, odrađuje turneju s predstavom 'Lutka'. Sve slobodno vrijeme nastoji što više provesti sa svojom obitelji koja joj je najveća podrška i oslonac u životu.


Momci iz Opće opasnosti u novom spotu odjenuli su slavonsku narodnu nošnju