SNJEŽNA KRALJICA

Dirljiva poruka Janice Kostelić o obitelji

21.04.2015 u 12:59

Bionic
Reading

Nekoliko dana prije premijere dokumentarnog filma o jedinstvenoj obitelji Kostelić Janica je na svom profilu na Facebooku objavila zanimljivu posvetu roditeljima i bratu Ivici

Obitelj o kojoj bi se mogli pisati romani, nadnaravna volja Ante Kostelića Gipsa i sportski entuzijazam koji je prenio na svoju djecu odigrala je glavnu ulogu u uspjehu Kostelića. Bruno Kovačević pokušao je to prenijeti na veliko platno u svom dokumentarnom filmu 'Gnothi Seauton' (starogrčki za 'spoznaj samoga sebe') čija se premijera dogodila sinoć u zagrebačkom Branimir Centru, a uvijek šutljiva i škrta na riječima, Janica Kostelić o obitelji je progovorila na svom facebook-profilu.

Naime, nekad naša najbolja skijašica objavila je fotografiju iz ranog djetinjstva kad ona i Ivica još možda nisu ni stali na skije s porukom: 'Ohana means family. Family means no one gets left behind' ili u prijevodu 'Ohana znači obitelj, a obitelj znači da nikoga ne ostavljamo i ne zaboravljamo'. Riječ je o lajtmotivu Disneyjeva crtića 'Lilo i Stitch' koji Janica očito jako  voli.