NASTAVAK SUKOBA

Tony obrisao vlastiti status: Je li mislio na Jacquesa?

Bionic
Reading

Iako su nedavno oboje izrazili žaljenje zbog incidenta na HTV-u, u najnovijem statusu na Facebooku Tony Cetinski javno je progovorio o mogućoj nečasnoj pobjedi svog konkurenta

Tek je dva dana prošlo od velikog polufinala 'The Voicea', no strasti se još ne smiruju.

I dok se mnogi gledatelji žale što nisu mogli dobiti liniju tijekom glasovanja za svog favorita, a većinu njih začudila je i ogromna prednost Nine Kraljić u odnosu na miljenika publike i dojučerašnjeg favorita Dina Petrića, o svemu se odlučio oglasiti jedan od mentora.

Iako nije precizirao o kome se točno radi, Tony Cetinski (45) na svom je Facebooku napisao kako bi u subotnjem velikom finalu 'The Voicea' radije časno izgubio, nego nečasno pobijedio. Kolegi iz showa poručio je da mu želi 'sreću u daljnjem radu kako bi shvatio važnost življenja ako se uspije maknuti od samoopčinjenosti i svojeg JA barem na jedan dan. Inače će svaki novi COME BACK preko tuđih leđa uvijek ličiti na COME DREK'.

Tonyjevi obožavatelji ubrzo su ga obasuli komentarima stavši na njegovu stranu, a na pitanje jedne korisnice Facebooka kako to da je kolega nečasno pobijedio, Cetinski je tek kratko odgovorio: Hahaha.

Kad smo Tonyja kontaktirali da nam kaže što je ovime htio poručiti i je li statusom aludirao na Jacquesa Houdeka (34), što je prilično jasno iz konteksta statusa, kratko nam je rekao da ne želi ništa komentirati te je ubrzo i obrisao spomenuti status.