PRENERAŽENI FANOVI

Pjevač na meti zbog seksističkog ispada

18.04.2015 u 14:46

Bionic
Reading

Kanadski pjevač Michael Buble obajvio je fotografiju nepoznate djevojke u kratkim hlačicama s komentarom o njenoj pozadini i razljutio mnoge obožavatelje

Kada je objavio fotografiju djevojke u jednom kafiću, Michael Buble vjerojatno nije ni sanjao da će njegov komentar izazvati lavinu bijesa.

Kanadski pjevač je uz fotografiju na kojoj je djevojka u sportskim kratkim hlačicama, napisao da postoji nešto zbog čega je vrijedno to dobro pogledati i objaviti na Instagramu.

Mišljenja o toj fotografiji su podijeljenja pa su mnogi napisali da djevojka ima lijepu stražnjicu pa ju je i istaknula, ali mnogu su mu poručili da se radi o seksističkoj rečenici i fotografiji koja mu nije trebala.


Magazin Time piše kako ga je vjerojatno fotografirala supruga Luisana Lopilato dok su bili na odmoru u Miamiju, a da nije bilo njegova neumjesnog komenatara, nitko ne bi ništa ni primijetio.Ljutiti fanovi pitali su se je li uopće djevojku tražio dopuštenje za objavu fotografije i bi li se tako nešto usudio reći joj ravno u lice.