MLADA MAMA

Marijana Batinić izgleda bolje nego ikad

17.04.2015 u 19:23

  • +11

Otvorenje Krune Mode

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Voditeljica je nedavno prvi put postala mama, a ona i suprug Matej Pašalić trude se svaki slobodan trenutak provesti s kćerkicom

Iako je prije samo dva mjeseca rodila kći Enu, televizijska voditeljica Marijana Batinić (33) prirodno je vratila staru liniju.

Šarmantna Splićanka stigla je na otvaranje Kruna Mode, trgovine poznate po svjetskim i urbanim suvremenim brendovima, a vidjevši neke stare prijatelje, rado je s njima podijelila prve dojmove oko majčinstva.

'Istina je da mi, kao i svakoj ženi, gode komplimenti. Prvi tren sam bila oduševljena hvalospjevima. Ali jedna stvar me ipak zasmetala, ma već dulje me kopka. Taj povratak u stari konfekcijski broj, nakon dva mjeseca od poroda ipak ne bi trebao biti imperativ. Barem u trudnoći i nakon nje žene ne trebaju razmišljati o dijetama, a mediji ih u tome trebaju podržavati! Ostavite se priča o kilogramima i pitanja tko je koliko dobio i izgubio na vagi. To mi je bila noćna mora kad sam ostala u drugom stanju i bila sam opterećena time, a stvarno nema potrebe', nedavno je na Facebooku napisala Marijana.

Osim Marijane, na otvaranje su došli i Renata Sopek, Andrea Andrassy, Filip Dizdar, Baby Dooks, Petra Kurtela i Sementha Rajhard.

Više slika pogledajte u galeriji.