THE VOICE

Dino Petrić: Nina mi ne predstavlja opasnost

17.04.2015 u 19:10

Bionic
Reading

Ususret sutrašnjem polufinalu 'The Voicea – Najljepšeg glasa Hrvatske', razgovarali smo s jednim od favorita, mladim Hvaraninom Dinom Petrićem

Glazba je njegov san, a kad je čuo da se u Hrvatskoj počinje prikazivati 'The Voice', 20-godišnji Dino Petrić nije dvojio ni trenutka i odmah se prijavio.

Ovaj mladi Hvaranin u sutrašnjoj će emisiji pokušati izboriti ulazak u finale, što mu neće biti nimalo lagan zadatak s obzirom na to da se bori protiv favorizirane Nine Kraljić koja je također s njim u timu Jacquesa Houdeka.

'Ne gledam Ninu kao prijetnju ili opasnost. S vremenom smo postali jako dobri prijatelji i savjetujemo se u svemu. Pomažemo i bodrimo jedan drugog i bit ćemo sretni tko god da prođe', kaže Dino kojeg nimalo ne ljute zli jezici da je dogurao ovako daleko jer je svojedobno pohađao školu pjevanja svog mentora u showu.

'Dobro znamo da se tehnika pjevanja uči godinama. A taj seminar koji sam pohađao jedan je dio mog puta. Ne vrijeđa me što tko misli jer znam da na pošten i ravnopravan način sudjelujem u ovom showu. Sa Jacquesom je divno raditi, funkcioniramo kao obitelj, uvijek je dostupan i na raspolaganju. U svim je situacijama fer i korektan. On nije samo glazbeni mentor. On je životni mentor', ističe glazbenik.

Ove će subote, za promjenu, pokazati da zna pjevati na engleskom, što su mu mnogi prebacivali.


'Dosad sam se pronašao u svim pjesmama koje sam izvodio i drago mi je da su odabrane baš te. Pronalazim se u dobrim i kvalitetnim domaćim pjesmama i pjevat ću ono što mi je bližu srcu. Nikad nisam kalkulirao s odabirom pjesama, nego je uvijek srce biralo i uvijek će birati put. U polufinalu ću pjevati pjesmu na engleskom jeziku. I to jednu koju jako volim', govori Dino.

'Svi su polufinalisti talentirani i zasluženo su tu gdje jesu. Vjerujem da će sam ishod biti neizvjestan. Zahvalan sam svim ljudima koji glasaju za mene i podržavaju me na sve načine. Živim za ljude koje usrećujem svojim djelima. Hvala im što su uz mene i što osjećaju ono što i sam osjećam', zaključuje pjevač.