OPET DRUGAČIJA

Rihanna novom bojom kose prkosi plavušama

12.04.2015 u 21:21

Bionic
Reading

Brojne zvijezde sa svjetske i domaće scene prihvatile su novi proljetni trend i kosu obojile u platinasto plavu, a pjevačica s Barbadosa postala je crvenokosa

Tamnoputa ljepotica, koju je modna kuća Dior u povijesti svog postojanja angažirala kao svoje lice, nedavno se pojavila u proljetnoj Diorovoj kampanji 'Secret Garden'. Međutim, samo nekoliko tjedana kasnije modno osviještena Rihanna promijenila je imidž i pokazala novu boju kose - crvenkastosmeđu nijansu. Novu frizuru koju kombinira s ljubičastim ružem za usne predstavila je još početkom tjedna tijekom snimanja novog spota.


Rihanna je predstavila novu boju kose

Rihanna je poznata po tome što voli eksperimentirati s modom, ali i frizurama. Na modu troši milijune i još nikad nije viđena u istoj haljini pa od glavne junakinje proljetne Diorove kampanje zasigurno možemo očekivati još mnoge modne poslastice.
Njezina najbolja prijateljica Melissa Forde u subotu je proslavila 29. rođendan, a Rihanna je tom prigodom objavila nekoliko fotografija na kojima joj se vidi nova frizura.


Rihanna u Diorovoj kampanji