VJENČANJE U SRPNJU

Bivši suprug Nine Badrić ženi bivšu curu Marija Ančića

10.04.2015 u 19:09

Bionic
Reading

Nakon dvije godine veze Bernard Krasnić i Latica Ivanišević vjenčat će se sredinom srpnja u njezinom rodnom Splitu, a pozivnice za svadbu navodno su već uručene

U Splitu se ovog ljeta sprema veliko vjenčanje, ono Bernarda Krasnića i Latice Ivanišević. Bivši suprug pjevačice Nine Badrić i pomoćnica direktora marketinga u Agrokoru odlučili su okruniti svoju ljubav nakon dvije godine veze. Pozivnice za veliku svadbu navodno su već uručene, a na splitsko vjenčanje dolaze Goran Ivanišević, bračni par Iva i Boško Balaban te navodno i Iva Balent.

O ljubavi Bernarda Krasnića (36) i Latice Ivanišević šuška se još od svibnja prošle godine kada se zagrebačkog poduzetnika sve češće moglo vidjeti u društvu Splićanke koju je javnost upoznala kao djevojku tenisača Marija Ančića. S njim je prekinula početkom 2011., a Bernard je svoj brak s Ninom okončao u studenome 2012. godine.


Latica Ivanišević (prva slijeva) pomoćnica je direktora marketinga u Agrokoru, na slici u humanitarnoj kampanji Jane.

 

Poput bivšeg supruga, ni Nina ne krije koliko je danas sretna. Njezina beogradska druženja s glumcem Goranom Bogdanom nisu prošla nezapaženo, a srpski mediji proglasili su ih najljepšim parom na estradi.