GIULIANA RANCIC:

'Mršava sam zbog lijekova, ne zbog raka'

01.04.2015 u 20:17

Bionic
Reading

Iako je bilo svakojakih spekulacija o izrazitoj mršavosti 40-godišnje voditeljice Giuliane Rancic, ona kaže kako nema razloga za brigu. Mršava je zbog lijekova, ne zbog povratka raka

Nije vjerojatno ništa novo da je američki voditeljica talijanskog porijekla Giuliana Rancic izrazito mršava, no s obzirom na njenu borbu s rakom, mnogi su njen izgled pripisali bolesti. Ona sama opovrgnula je sva nagađanja o povratku zloćudne bolesti i kaže kako je mršava zbog lijekova.

'Primijetila sam kako puno jedem, ali ne dobivam na težini. Pogledam se u ogledalu i teško mi je. Vrlo sam mršava. Želim izgledati zdravo, lijepo i seksi, a ne mogu', kaže Giuliana Rancic.


Voditeljicu je posebno povrijedilo to što njen izgled skreće pažnju s onog što radi, a najgore joj je bilo kad ju je fotograf trebao snimiti za naslovnicu pa je to odbio nakon što je vidio koliko je mršava.

'Žao mi je što neki ljudi misle kako sam odvratno mršava, no ne mogu ništa u vezi toga. Imam sreću da imam tip raka koji reagira na lijekove', kaže Giuliana Rancic.