GODINE NISU PREPREKA

Tko je 27-godišnja balerina koju ljubi Mick Jagger?

30.03.2015 u 09:41

Bionic
Reading

Neumorni roker proteklog vikenda viđen je u New Yorku u zagrljaju 44 godine mlađe plesačice, s kojom je započeo romansu tri mjeseca nakon tragične smrti svoje djevojke L'Wren Scott

Kad su žene i glazba u pitanju, za Jaggera nema predaje. Frontmen Rolling Stonesa opet je ludo zaljubljen, a ovaj put riječ je o čak 44 godine mlađoj balerini koju je upoznao netom prije samoubojstva njegove partnerice L'Wren Scott. Medijski natpisi o novoj ljubavi pojavili su se već u prosincu prošle godine, no malo je tko povjerovao da 71-godišnji roker ima nešto s lijepom plesačicom.

Ipak, pokazalo se da su šuškanja bila istinita jer su posljednjih mjeseci nekoliko puta zajedno snimljeni kako izlaze iz stana koji dijele na Manhattanu. Upoznali su se u ožujku prošle godine u backstageu poslije koncerta Rolling Stonesa u Tokiju i to dva tjedna prije tragične smrti Jaggerove partnerice. Melanie je zbog vremešnog Jaggera napustila zaručnika Joséa Manuela Carreña, s kojim je planirala vjenčanje, ostavivši svojim činom bez riječi sve prijatelje i obitelj.

Prva fotografija Micka i njegove nove odabranice pojavila se u lipnju prošle godine, kad su snimljeni u zagrljaju na terasi hotela u Zürichu. Poznato je to da je Jagger velik ljubitelj baleta, a prije nekoliko godina čak ga je i vježbao da bi ostao u dobroj formi.