TRAŽI NOVAC I ZAŠTITU

Vozač limuzine ipak tuži Justina Biebera

29.03.2015 u 13:08

Bionic
Reading

Kontroverzna 21-godišnja zvijezda Justin Bieber ipak se našao na meti tužbe zbog incidenta iz 2013. Vozač limuzine kojeg je pjevač navodno napao traži 850.000 dolara i zabranu prilaska bliže od 100 metara

Kanadski pjevač Justin Bieber navodno je u Torontu šest puta udario vozača limuzine Abdula Mohara u glavu u prosincu 2013. Iako se činilo da od tužbe neće biti ništa, Mohar sada traži 850.000 dolara odštete i sudsku zabranu prilaska na manje od 100 metara za Biebera.

Kako nije bilo dovoljno dokaza da se dokaže kako je Justin Bieber zapravo udario Abdula Mohara, tužiteljstvo se nakon incidenta nije htjelo upustiti u parnicu, no nešto se očito promijenilo.

Prema tvrdnjama Abdula Mohara, vozač je došao po grupu od šest muškaraca ispred noćnog kluba Time u Torontu, 30. prosinca 2013, no po putu do odredišta je dobio šest udaraca u glavu jer nije htio pojačati muziku u vozilu. Mohar je zbog napada zaustavio limuzinu. Problem s pričom o napadu je što je Mohar na telefonu s policijom grupu muškaraca opisao kao crnce, a kasnije je tvrdio kako ga je napao netko tko sliči na Justina Biebera.

U međuvremenu, Justin Bieber se očito ne brine u vezi tužbe jer se zabavlja igrajući se dadilje malom Masonu Disicku, petogodišnjem sinu Kourtney Kardashian i Scotta Disicka.

Mason is cool as a fan

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on


I sva sreća da se Bieber našao pri ruci s obzirom na to da je Scott Disick morao ići raditi u Las Vegas nakon nedavnog puštanja iz centra za odvikavanje u Kostariki.