LJUBAV ILI PRIJATELJSTVO?

Nina Badrić i Goran Bogdan druže se u Beogradu

28.03.2015 u 19:16

Bionic
Reading

Popularna pjevačica i jedan od najzaposlenijih i najzgodnijih glumaca mlađe generacije, već drugi put viđeni su skupa u Beogradu, a njihova zajednička fotografija na Instagramu potvrđuje da im je lijepo

Nakon što je pjevačica Nina Badrić na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u čvrstom zagrljaju Gorana Bogdana, hrvatskog glumca, ista je 'osvojila' nekoliko stotina lajkova u samo sat vremena. Ali i komentara poput 'Predivan par'. Fotografija je, kako doznajemo, nastala u petak u Beogradu. Nina je, naime, u srpsku metropolu otputovala kako bi nastupila kao specijalna gošća na velikom eventu Coca Cole.

Već ondje je sve prisutne ostavila bez daha kad se pojavila u dugoj, pripijenoj crvenoj toaleti. Na eventu se, međutim, nije dugo zadržala, a iste je večeri, kako doznajemo, viđena u jednom mondenom restoranu u društvu Gorana Bogdana. Iz istog izvora doznajemo da im ovo nije prvo zajedničko beogradsko druženje. Naime, Nina je u Beogradu boravila i prije dva tjedna, a navodno ni tad druženje tih dvoje umjetnika nije prošlo nezapaženo. Goran u srpskoj metropoli boravi već neko vrijeme, koje uglavnom provodi radno. Ondje, kako doznajemo, snima film u inozemnoj produkciji.

Da između Nine i Gorana postoje neke uzajamne simpatije, šuškalo se po gradskim kuloarima još prije nepunih godinu dana. Za pjesmu 'Dan D' Nina je ulogu povjerila upravo Bogdanu, trenutačno najzaposlenijem hrvatskom glumcu. I nije pogriješila. Strasni pogledi i zagrljaji, iskre koje frcaju na sve strane, ali i kemija između dvoje ljudi koji se naposljetku ipak rastaju, bili su tema tog glazbenog spota pjevačice, koju zbog iznimne vokalne interpretacije mnogi smatraju najboljom regionalnom pjevačicom.

I danas, godinu dana kasnije, glazbenica i glumac nastavili su druženje. Međutim, daleko od očiju javnosti.

Je li na pomolu nova ljubav ili je riječ ipak o prijateljstvu, odgovor će dati – vrijeme.

Dan D