NAKON OTKAZA

Elizabeta Gojan: Osjećam se revolucionarno!

27.03.2015 u 12:09

Bionic
Reading

Iako se suočila s otkazom na poslu, urednica i novinarka turbulentna događanja na HTV-u podnosi i više nego hrabro, a za tportal je prvi put javno istupila i ispričala kroz što sve trenutno prolazi

Nedavni otkaz nije ostavio traga na Elizabeti Gojan (53) te nimalo blistavu situaciju nastoji podnijeti hladne glave.

'Osjećam se izvrsno, hrabro, revolucionarno i prije svega – radno', rekla nam je voditeljica 'Daminog gambita'. Dokad će emisija ići, kaže, ni sama ne zna. 'Znam samo ono što pročitam u novinama', govori Elizabeta.

No jednu stvar ipak zna. 'Ne očekujem da ću ostati na HTV-u. Zapravo, ne očekujem ništa i živim iz dana u dana. Sretna sam što u ovom trenutku imam veliku potporu svojih prijatelja. Tu su i moja sestra, bratići i sestrične te prije svega sinovi. Čovjeku u svakom teškom trenutku znači nečija potpora, a svi dobro znamo da teški trenuci znače i vremena kad se želite riješiti suvišnih ljudi', kaže novinarka, dodajući da joj je najteže bilo 15-godišnjim blizancima Patriku i Viktoru kazati da im je mama ostala bez posla.


Elizabeta Gojan sa sinovima

'Morala sam razgovarati s njima o svemu. Iako su maloljetni, jako dobro podnose sve što se događa i njima, ne samo meni. Dovoljno su veliki da sve razumiju, a opet ne dovoljno veliki da bi shvatili kako je njihova majka u pravu. O novim poslovima i ponudama drugih televizijskih kuća, kao i o tome jesam li tužila HTV, ne mogu još govoriti', istaknula je Elizabeta Gojan, novinarka kojoj je status na Facebooku nedavno posvetila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.


[REAKCIJA NA OTKAZ NOVINARKAMA] KGK – „Neugodno me iznenadila informacija o izvanrednom otkazu urednicama Elizabeti...

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Friday, 13 March 2015