POMOĆ KROZ ZABAVU

Crveni nosovi slavnih okupirali društvene mreže

13.03.2015 u 15:45

Bionic
Reading

Međunarodni dan pomaganja kroz zabavu obilježile su i mnoge domaće javne osobe objavljujući vesele fotografije na kojima poziraju naravno s – crvenim nosovima.

Naoružani širokim osmjesima, crvenim nosovima i u majicama s printom najslavnijeg britanskog top modela Kate Moss 'Dan crvenog nosa' veselo su obilježili pjevačica Severina i njezin trogodišnji sinčić Aleksandar.

'Zabavite se, nasmijte s(v)e i napravite malu stvar za veliki bolji svijet. #rednoseday - dan kada je sve okay!' – napisala je Severina ispod fotografije na Instagramu. Danas je, naime, međunarodni dan hvalevrijedne humanitarne akcije 'Dan crvenog nosa' kojoj je osnovni cilj pomaganje - kroz zabavu. A ovoj plemenitoj akciji koja širi svjesnost o potrebi pomaganja pridružila se dizajnerica Aleksandra Dojčinović, ali i Iva Balent, direktorica marketinga koncerna Agrokor, koja i sama voli poticati pomaganje što je i dokazala kroz posljednju Janinu kampanju i ediciju bočice s porukom 'Dobro se dobrim vraća', a koju je predstavila potkraj prošle godine. Iva je objavila veselu fotografiju na kojoj pozira u društvu prijateljice Karle Kaić. Naravno, obje s crvenim nosovima!

Manija crvenih noseva krenula je još na inicijativu KHL Medveščak Zagreb. #NoseForCause #TogetherWeAre #rednoseday


Anđa Marić