CIJENA SLAVE

Je li tjelohranitelj Lady Gage prerevno radio svoj posao?

11.03.2015 u 09:38

Bionic
Reading

U Parizu je nekoliko obožavatelja doživjelo neugodno iskustvo sa svojim idolima. Robert Pattinson gurnuo je jednu obožavateljicu na putu od hotela do autobusa, Kendall Jenner je praktički morala bježati od svojih obožavatelja, a tjelohranitelj Lady Gage bio je možda i mrvicu pretjerano revan kad je jednog momka uhvatio u stisak oko vrata

Iako slučaj s glumcem Robertom Pattinsonom koji je zaustavio obožavateljicu u potjeri za autogramom (njega ili njegove djevojke) nije primjer pretjerane reakcije, snažan zahvat koji je tjelohranitelj izveo na jednom od fanova Lady Gage mogao bi biti.

Lady Gaga također je izlazila iz hotela u Parizu, a jedan obožavatelj s kapuljačom joj se malo previše približio (barem ako je pitati njene ljude) pa ga je tjelohranitelj zgrabio i na trenutak mu je zadržao glavu u zahvatu te ga zatim praktički bacio na stranu umjesto da ga je samo pustio.

Nije rijetkost da tjelohranitelji mrvicu pretjeraju kad je u pitanju sigurnost njihovog klijenta, no pitanje je kad je to uistinu opravdano, a kad nije. Srećom, nijedan od spomenutih incidenata nije doveo do trajnih ozljeda, niti daljnjih problema.