DRAMA U AVIONU

Josipa Lisac: Nikad nisam bila u tolikom strahu!

06.03.2015 u 20:02

Bionic
Reading

Poznata pjevačica jučer je čak dva puta letjela za Split avionom i oba puta nije uspjela sletjeti zbog orkanske bure, a strah i šok koje je doživjela s ostalim putnicima ne daju se, kaže, tako lako opisati riječima

Ni najveća, orkanska bura u Dalmaciji ne može spriječiti Josipu Lisac da preuzme nagradu Porin za antologijsko ostvarenje hrvatske glazbe za album 'Dnevnik jedne ljubavi' koja se večeras dodjeljuje Karlu Metikošu, Ivici Krajaču i Josipi. Naime nakon što je jučer dva puta letjela za Split, prvo malim, a onda velikim avionom, a oba aviona u tri pokušaja nisu zbog jake bure uspjela sletjeti na splitski aerodrom, Josipa se danas u Dalmaciju uputila autom.

'Imam svog profesionalnog šofera i vjerujem da ćemo sretno stići u Split', rekla nam je Josipa, nerado se prisjetivši drame koja se jučer odvijala u zraku.

'Bilo je uistinu strašno. I sad sam u šoku od svega što smo proživjeli. Taj divlji vjetar je mogao izazvati veliku tragediju. Nije nimalo ugodno biti u tom malom avionu tako bespomoćan. Na prvom letu dva puta smo pokušali sletjeti na Resnik, ali jaka bura je bila jača od upornih pokušaja pilota. Prvo je nastao tajac, a onda su svi izgubili kontrolu, zavladala je panika, ljudi su vrištali. Nikad u svom životu nisam proživjela takav srah koji me doslovno zaledio. Bilo je svega. No tu priči nije kraj. Vratili smo se u Zagreb i opet pokušali doći do Splita velikim avionom. Ali neuspješno', ispričala nam je pjevačica zbog čega je morala otkazati i svoj koncert u Splitu. Novi termin njezinog nastupa je 12. ožujka.

Unatoč svemu, nepokolebljiva Josipa nije odustala od svoje odluke da večeras bude u Splitu i u Karlovo ime preuzme nagradu za 'Dnevnik jedne ljubavi', album koji je na najljepši mogući način obilježio njezinu karijeru.