KRALJEVSKE MUKE

Princ Charles: Ne daju mi da viđam unuka!

05.03.2015 u 18:26

Bionic
Reading

Britanski princ požalio se najbližim prijateljima kako zbog prevelikog angažmana obitelji Middleton oko malog princa Georgea uopće ne viđa svog unuka. Carole Middleton mu je poseban trn u oku, a zaključio je da se majka njegove snahe ponaša poput kraljice

Obiteljski problemi u Buckinghamskoj palači nikako da postanu dio prošlosti. Ovaj put razloga za nezadovoljstvo ima princ Charles jer sve manje vremena provodi sa svojim jedinim unukom, jednoipolgodišnjim princem Georgeom. Prije njegova rođenja nije krio oduševljenje što će napokon postati djed, no sad kad ima dovoljno vremena za igru s djetetom planove mu je pomrsila obitelj njegove snahe, vojvotkinje od Cambridgea.

Naime Charles se požalio svojim bliskim prijateljima kako uopće ne viđa unuka, a sve zbog prevelikog angažmana bake Carole Middleton koja često čuva sina svoje kćeri. 'To je pravi marš Middletonovih', našalio se princ u svom stilu.

'Nikad mi ne daju da vidim unuka. Kate i William također puno vremena provode kod njih. Carole je preuzela kormilo i ona određuje kad maleni spava, jede, u svemu je glavna. Umislila je da je kraljica', uzrujan je Charles zbog 'šefovanja' punice starijeg sina.